Muharrem Eskiyapan Ortaokulu

WEB https://muharremeskiyapanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Muharrem Eskiyapan Ortaokulu Küçükbük Mah. 38.Sokak No9/1 Gündoğan Beldesi, Bodrum, Muğla.
VİZYON : Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MİSYON : Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :2022 - 2023 EĞİTİM YILI: TEKLİ
Saatler : DERS BAŞLAMA:08.40 DERS BİTİŞ: 15.00
Isınma : KALORİFER/KLİMA
Servis :
Ulaşım : ÖĞRENCİLERİN ULAŞIMI SERVİSLERLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : Muharrem Eskiyapan Ortaokulu Küçükbük Mah. Gündoğan Beldesi, Bodrum, Muğla.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Gündoğan beldesi Muğla iline yaklaşık 120 km uzaklıktadır.Ayrıca Gündoğan Beldesi Bodrum ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :